NO SV EN

Automatisering

Goodtech er en ledende leverandør av automatiseringsprosjekter i nordisk industri. Leveransene omfatter både nøkkelferdige anlegg og ombygging/modernisering av eksisterende anlegg. Vi tilbyr hele spekteret av løsninger innen automasjon, inkludert MES, SCADA, HMI, og PLS

Vi samarbeider med verdens ledende produsenter av hardware. Samtidig er vi systemuavhengige og vil alltid velge den mest optimale løsningen hos hver enkelt kunde basert på individuelle krav og ønsker. I automasjonssegmentet leverer Goodtech teknologi og kundetilpassede løsninger for effektivisering av produksjon, materialhåndtering, lager og logistikk – og bidrar med det til å spare både kost og fotavtrykk, og samtidig bedre personsikkerheten i virksomhetene. Leveransene omfatter både nøkkelferdige anlegg, og ombygging/modernisering av eksisterende anlegg - alltid i tråd med riktig teknologi.

Våre kunder arbeider innen de fleste industrier, og Goodtech har et spesielt sterkt fotfeste innenfor bransjer som havbruk, næringsmiddel, farmasi og helse, energi og kraft (deriblant fornybar energi, fjernvarme, olje og gass, kraft, og vannbehandling) og industri (kjemisk, automotiv, maskin, metall, og mineralvirksomhet).

Goodtech har partnere og kunder flere steder i Europa. Vi bidrar til å effektivisere både mindre lokale produksjonsutfordringer, men har også betydelige leveranser til større internasjonale produksjonsbedrifter.