NO SV EN

Miljøsystemer

Goodtech leverer produkter og skreddersydde løsninger for behandling av avløpsvann, rensing til drikkevann og resirkulering av industri- og prosessvann

I tillegg leveres energigjenvinning fra avløpsvann og biosubstrat, og oppføring av hele eller deler av biogassanlegg. Miljøteknologiløsningene leveres til både industrielle og kommunale kunder med hovedmarked mot Sverige, men også leveranser til andre land i Norden – deriblant Norge. Goodtech er markedsleder innenfor utvalgte områder og arbeider tett med både kunder og leverandører for å sikre besparelser og effektvisering både i kostnader og fotavtrykk. Goodtech leverer også prosjekter til annen miljørettet virksomhet slik som havvind, fjernvarme og søppelforbrenning med samme kompetansebase som i de andre miljøleveransene.

Markedet viste høy etterspørsel for Goodtech sine tjenester innen miljøsystemer i 2021, og Goodtech idriftsatte IVAR sitt vannbehandlingsanlegg på Langevatn i Gjesdal kommune, et av Norges største vannbehandlingsanlegg som forsyner 9 kommuner med drikkevann.