Logistikkløsninger

Materialhåndtering

Materialhåndtering

Goodtech leverer komplette løsninger for automatisk materialhåndtering og intern logistikk. Vi har et velprøvd konsept for håndtering og transport av lastepaller, kasser og kartonger, stykkgods, bulkprodukter, trevirke og containere. Spesialmaskiner konstrueres og bygges etter behov.

Goodtech har levert materialhåndteringsløsninger til en rekke ledende industriforetak, som Saab, Scania, SKF, ABB, SCA, Swedish Match, Arla Foods, Tine Meierier, Felleskjøpet, Hydro, Yara ogMoelven Eidsvoll Verk, under varemerket MTH.

Leveransene omfatter alt fra automatiske lagerkraner og tilhørende system av transportører til håndteringsutstyr, automatisering, sporbarhets- og kontrollsystem, robotcaller og databaserte maskinstyringssystem.

Høglager og intern logistikk

Lagerkran

Goodtech leverer komplette løsninger for automatiske høglager og intern logistikk. Som systemleverandør tar vi totalansvar og tilbyr alt fra forstudier og simuleringer til prosjektledelse, elektrisk og mekanisk design og konstruksjon samt PLC- og dataprogrammering, installasjon og idriftsetting.

Goodtech utvikler, under varemerket MTH, teknikk for standard og kundetilpassede kranlager med tilhørende lagersystem.

  • MTH Micro
  • MTH Mini (10 m)
  • MTH Maxi (30 m)
  • MTH Quatro


Goodtech har levert over 400 lagerkraner og system til produsenter innen dagligvare, legemiddel, bilindustri m.m. samt til grossist- og distributørleddet. Arla Foods, Tine Meierier, Lantmännen Unibake, Fresenius Kabi Norge, Volvo, Scania, Jysk Centrallager og Maskegruppen er alle eksempler på virksomheter som har installert høglagersystem fra Goodtech.  

Kontakt

Johan Håkansson

Regional Director

+46 70 571 2093

E-post

Filmer