Service og support

Goodtech service og support

Goodtech er en ledende og uavhengig løsnings- og tjenesteleverandør innen elektro, mekanisk, automatisering og industriell IT.

De ansatte har bred kompetanse og lang erfaring med prosjektleveranser til landbasert industri og offshore. Vårt mål er å være kundens samarbeidspartner gjennom hele anleggets levetid. Hovedaktiviteten er leveranser av systemer for styring og kontroll av prosesser. Systemene består av en eller flere programmerbare, logiske styringsenheter (PLS) med et tilhørende skjermsystem og elektro/instrumentinstallasjon.

Serviceavdelingen har bred kompetanse innenfor ulike typer styresystemer. Avdelingen overtar prosjektene etter prosjektavdelingen og sørger for service og support etter leveransene.

Goodtech tilbyr høy prioritet og mulighet for å kunne ringe vårt supportteam. Ved behov kan vi tilby 24/7 support med eller uten garantert responstid, eller support på dagtid (8-16).

Vi skreddersyr også opplegg for spesielle behov. Vårt mål er å imøtekomme alle typer kunder, å gi den oppfølgingen som dekker kundens behov, og som skaper rett verdi. Vi har derfor innført 4 ulike nivåer på serviceavtaler. Vi har valgt å kalle disse for

  • Serviceavtale - Standard
  • Serviceavtale - Sølv
  • Serviceavtale - Gull
  • Serviceavtale – Platina


Les mer i vår brosjyre.