Kontrollsystemer

Goodtech er spesialist på PLS (Programmerbar Logisk Styring) baserte automasjonsløsninger. PLS'er er datamaskiner som er spesielt tilpasset for å håndtere et mangfold av inn- og utsignaler i krevende miljøer med tanke på temperatur, elektriske felt, vibrasjoner, osv.

Vi hjelper våre kunder med å finne løsninger for systemvalg eller helhetsløsninger, også i kombinasjon med våre øvrige virksomheter. PLSer er fundamentale byggesteiner for all automatisering enten det er prosessautomatisering eller fabrikkautomatisering.

Noen av systemene som våre automatiserings-ingeniører arbeider med er systemer fra Siemens, ABB og Rockwell. Goodtech har kompetanse og sertifikat på hele Simatic-serien fra Siemens, blant annet ”Value added reseller for Siemens”. I tillegg har selskapet ”Category 1 for Rockwell”.

For integrerte automasjonssystemer benytter Goodtech PCS7 fra Siemens, 800xA fra ABB og PlantPax fra Rockwell. Disse systemene kjennetegnes av sømløs integrasjon av maskinvare og programvare. Alle disse leverandørene tilbyr maskinvare helt fra sensor til betjeningssystem. Videre tilbyr de programvarebiblioteker og konfigureringsvektøy som gjør implementering av kontrollsystemer kostnadseffektivt.

Det er også viktig for Goodtech at dette er store aktører innen automatisering, det vil si at de tilbyr kontrollsystemløsninger som har lang levetid og hvis det er behov for oppgraderinger så kan dette gjøres kostnadseffektivt.

Relaterte referanser